Home»Noutati»Kia Soul se pregătește să primească o nouă generație

Kia Soul se pregătește să primească o nouă generație

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Soul va primi o nouă generație în această iarnă. Modelul cel nou va fi expus în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles.

Următoarea generație Kia Soul este subiectul unei campanii de teasing a mărcii din Coreea de Sud. Astfel, avem o imagine cu partea frontală a noului model.

Remarcăm un nou aspect al părții frontale, care amintește ușor de modelele noi de la Citroen. În același timp, se pare că doar designul, interiorul și tehnologiile de la bord vor fi schimbate, în timp ce platforma nu se schimbă odată cu noua generație de Kia Soul.

La fel ca fratele său de platformă, Niro, Kia Soul va avea o versiune 100% electrică, însă nu este clar dacă va fi numită e-Soul, sau dacă vor rămâne la numele Soul EV. În orice caz, dacă preia direct sistemul de propulsie al lui e-Niro, viitorul Kia Soul electric va oferi până la 204 CP și o autonomie de până la 485 de kilometri.

Viitorul Soul electric ar ajunge astfel să asigure o autonomie suficient de mare încât să alunge temerile celor care se feresc în prezent de o mașină electrică, în ciuda faptului că studiile arată că majoritatea șoferilor parcurg distanțe mici în fiecare zi și ar putea să se descurce și cu mașini electrice cu o autonomie mai mică de atât.

În orice caz, anul 2019 ne va aduce noul Soul și în Europa.

Previous post

VIDEO: Cum recreezi circuitul Monza în nisip

Next post

Plângeri neobișnuite pentru Jeep Wrangler în SUA

No Comment

Leave a reply