Home»Noutati»Kia Soul EV a debutat în Los Angeles

Kia Soul EV a debutat în Los Angeles

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Soul EV a debutat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Noua generație a lui Soul a fost prezentată în versiunea electrică și aceasta se bucură acum de un sistem de propulsie îmbunătățit. Acumulatorii folosiți au capacitatea de 64 kWh și au tehnologia litiu-ion polimer și sunt răciți cu lichid. Datorită acestora, Soul EV oferă o autonomie semnificativ față de modelul predecent.

Totodată, există și sistemul CCS DC, de încărcare rapidă, care ajunge în echiparea standard. Autonomia oficială va fi anunțată la începutul lui 2019, însă vă putem spune de pe acum că sistemul de propulsie vine de la e-Niro, unde oferă o autonomie de 485 kilometri în ciclu mixt, respectiv 615 kilometri în regim urban, ambele fiind obținute conform WLTP.

Motorul dezvoltă 204 CP și 395 Nm, un salt de 100 Nm față de predecesorul său. Există patru moduri de rulare: Eco, Confort, Sport și Eco+. Schimbarea între ele reglează puterea, sistemul de recuperare a energiei cinetice, funcționarea sistemului de climatizare și încălzire, precum și setarea de limite de viteză pentru a administra mai eficient unitatea de propulsie.

Sistemul de recuperare a energiei cinetice poate fi comandat și dintr-un set de padele și poate imita funcția de frână motor, alături de posibilitatea de a opri vehiculul la semafor prin încărcarea bateriei cu energie pierdută în mod normal la frânare.

Previous post

Jeep Gladiator: Primul pick-up al mărcii după un sfert de veac de pauză

Next post

Honda HR-V primește un motor de 182 CP

No Comment

Leave a reply