Home»Off-road»Kia Sorento înfruntă un obstacol celebru din lumea off-road-ului american

Kia Sorento înfruntă un obstacol celebru din lumea off-road-ului american

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Sorento a mers la Moab, o localitate din statul american Utah unde se strâng în fiecare an posesorii modelelor Jeep.

Facelift-ul SUV-ului sud-coreean a fost dus la unul dintre cele mai dificile puncte ale traseului, botezat „Hell’s Gate”, adică „Poarta Iadului”. Nu știm câte încercări au fost necesare pentru această urcare, însă SUV-ul de la Kia a reușit să demonstreze că poate să facă față unui traseu off-road mult mai dur decât va fi supus vreodată de clienții săi.

Pentru a putea urca la Moab, modelul Sorento cu facelift a fost echipat cu anvelope BF Goodrich K02 A/T. Alte modificări au inclus o protecție de oțel pentru baia de ulei, iar bieletele anti-ruliu au fost deconectate pe ultima parte a urcării.

Evident, urcarea nu ar fi fost posibilă fără ajutorul mai multor experți locali în off-road, care au ajutat pilotul amator în urcarea sa la Hell’s Gate. În orice caz, ne declarăm impresionați de rezultatul SUV-ului sud-coreean, a cărui facelift îl asteptăm la un test pe drumurile noastre și în afara acestora.

Previous post

BMW X5 a condus vânzările mărcii în România în 2017

Next post

Nissan 370Zski - o conversie curajoasă făcută de producătorul nipon

No Comment

Leave a reply