Home»Noutati»Kia a pregătit două concepte noi: iată ce SUV-uri vor lansa în viitor

Kia a pregătit două concepte noi: iată ce SUV-uri vor lansa în viitor

0
Shares
Pinterest Google+

Kia a prezentat două concepte noi la Salonul Auto de la Seoul.

Pentru că erau pe teren propriu, coreenii au venit cu două exponate: Signature și Mohave. Primul dintre ele anticipează design-ul unui viitor SUV compact. Concept SP Signature a mai fost prezentat în trecut de Kia, mai precis în 2018, dar modelul expus în Seoul este evoluat față de exponatul care a ajuns în fața publicului din India.

Odată cu această prezentare, în gama Kia ar putea să fie chiar trei SUV-uri compacte, dacă includem și crossoverul bazat pe Ceed, despre care unii spun că s-ar numi Xceed, dar reprezentanții Kia nu au confirmat încă această ipoteză.

În orice caz, Sportage va rămâne în gamă, iar celelalte două modele cu caroserie de SUV încadrate în clasa compactă vor întări oferta producătorului din Coreea de Sud pe nișele și zonele pe care Sportage nu le poate atinge. Cel mai probabil, crossoverul bazat pe Ceed nu va beneficia de tracțiune integrală și va apela la zona de personalizare și lifestyle a unui SUV compact, în timp ce fratele Signature ar putea să abordeze o direcție mai sportivă și să aibă și tracțiune integrală.

Între timp, conceptul Mohave de la Kia prezintă un off-roader, însă acesta nu va primi o versiune de serie, explică reprezentanții mărcii din Coreea de Sud. Să sperăm că partea sa frontală va ajunge să inspire alte modele ale constructorului.

Previous post

De vreme rea. Test cu Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost

Next post

Cupa Off Road Sângeorgiu de Mureș - prima ediție

No Comment

Leave a reply