Home»Noutati»Kia Ceed Crossover – prima schiță oficială

Kia Ceed Crossover – prima schiță oficială

0
Shares
Pinterest Google+

Kia Ceed va primi un frate crossover. Informația nu este nouă, dar cei de la Kia au furnizat o serie de detalii suplimentare despre viitorul lor model.

Odată cu acestea, coreenii au publicat și o schiță oficială a noului Ceed Crossover. Pentru moment, numele este doar o descriere a tipului de caroserie pe care îl va avea noul model, nefiind viitoarea sa denumire comercială.

În orice caz, Kia ne promite o mare surpriză cu acest model. Mai precis, designul „nu va avea nimic în comun cu cel pe care l-ați văzut până acum în familia Ceed”, explică oficialii.

Ceed este cea mai bine vândută gamă de la Kia, în timp ce Sportage este cel mai bine vândut model al producătorului. Actuala gamă Ceed este compusă dintr-un hatchback, un break și modelul Proceed, un shooting brake. Cel din urmă era un hatchback cu trei uși până de curând, însă noua generație a acestuia s-a transformat în shooting brake.

Cei de la Kia sunt așteptați să prezinte un concept al viitorului crossover din gama Ceed în a doua parte a acestui an. Modelul de serie ar trebui să debuteze în 2020, dar această informație nu a fost confirmată încă de reprezentanții mărcii din Coreea de Sud.

 

Previous post

Rabla 2019: când începe programul național de înnoire a parcului auto

Next post

Taxa auto a fost amânată pe termen nedeterminat: iată motivele

No Comment

Leave a reply