Home»Noutati»Kia a produs trei milioane de mașini cu garanție de șapte ani

Kia a produs trei milioane de mașini cu garanție de șapte ani

0
Shares
Pinterest Google+

Kia a anunțat un nou hotar de producție, care vine de data aceasta cu un asterisc.

Vorbim despre trei milioane de mașini produse care au fost oferite cu o garanție de șapte ani. Este cea mai generoasă garanție din industria auto oferită în prezent de un producător, iar aceasta este valabilă până la 150.000 de kilometri. Această garanție a fost disponibilă pentru toată gama Kia vândută în Europa încă din 2010, însă primul model care s-a bucurat de o garanție de șapte ani a debutat în 2006.

Discutăm despre prima generație a lui Kia Cee’d, care a avut o garanție de șapte ani pentru sistemul de propulsie. Ulterior, garanția respectivă a fost extinsă la ceea ce producătorul numește „din bară în bară”. Din 2010 până în prezent, Kia a vândut trei milioane de autoturisme cu acest tip de garanție.

Pentru un parcurs anual de 12.500 de kilometri, producătorul estimează că ai săi clienți au parcurs peste 158 de miliarde de kilometri sub acoperirea acestei garanții. O analogie oferită tot de producător ne duce pe circumferința Pământului în jurul Ecuatorului de patru milioane de ori, dar asta este doar o analogie care să ne explice cât de mult au mers clienții săi din ultimii opt ani cu acoperirea respectivei garanții.

Kia estimează vânzări de peste 500.000 de unități în Europa în 2018, iar cei care vor fi printre clienții mărcii se vor bucura de garanție până în anul 2025 în standard. Desigur, fără să depășească 150.000 de kilometri. Chiar și cu această limită, garanția respectivă tot este cea mai generoasă din industria auto din Europa și nu numai.

Previous post

Inkas Sentry MPV: blindată cu șase locuri pentru agențiile guvernamentale

Next post

Ironman obține certificare TUV+ABE pentru toate pick-up-urile după 2015

No Comment

Leave a reply