Home»Noutati»Diverse»Kawasaki prezintă Mule Pro-FXR, o utilitară de 812 cmc

Kawasaki prezintă Mule Pro-FXR, o utilitară de 812 cmc

0
Shares
Pinterest Google+

Kawasaki își extinde gama cu o nouă utilitară, numită Mule Pro-FXR. Aceasta este un vehicul cu patru roți care poate fi folosit pe teren mai prietenos decât cel menit pentru un ATV.

Mule înseamnă catâr în limba engleză, iar denumirea i se potrivește acestui model, deoarece el poate să care aproximativ 900 de kilograme sau să tracteze aceeași masă.

Poate că nu se compară cu un Nissan Patrol, un Land Cruiser sau un alt off-roader de dimensiuni generoase, dar trebuie să luăm în considerare că vorbim de un motor de numai 812 centimetri cubi, cu transmisie automată de tip CVT și doar 65 Nm la dispoziție.

La fel ca la un ATV, Mule poate fi operat cu tracțiune integrală sau transmisia poate angrena doar roțile din spate. Spre deosebire de vehiculele tot-teren menționate mai devreme, Mule poate să meargă pe teren accidentat, dar nu în condiții la fel de grele, cel puțin teoretic.

Vestea bună este că are centuri de siguranță și o mică celulă de siguranță care protejează ocupanții mult mai bine decât un ATV în caz de răsturnare. Este deja evident că un asemenea model este mai ieftin decât un pickup sau un off-roader clasic, pe lângă faptul că este mai ușor, mai compact și mai accesibil la întreținere în comparație cu orice autovehicul utilitar de pe piață.

Dealerii mărcii japoneze vor putea aranja primele livrări ale lui Mule Pro-FXR începând cu ultimul sfert al acestui an. Până atunci, restul gamei Mule este disponibil pentru comandă și gată să-ți deserveasca afacerea.

Previous post

Range Rover Sport SVR merge pe două roți la Goodwood

Next post

Yamaha lansează un nou motor de barcă, gândit pentru pescari

No Comment

Leave a reply