Home»Noutati»Jeep Wrangler a debutat în România: Cât costă și ce motoare are

Jeep Wrangler a debutat în România: Cât costă și ce motoare are

0
Shares
Pinterest Google+

Noua generație a lui Jeep Wrangler a debutat pe piața din România. Odată cu aceasta, importatorul mărcii Jeep în țara noastră a inaugurat un nou showroom, acesta fiind parte atât a rețelei Jeep, cât și a rețelei Alfa Romeo.

Noul Wrangler a debutat în urmă cu aproape un an la Los Angeles. Între timp a avut loc lansarea comercială în SUA, ca apoi să ajungă încet, dar sigur, pe piețele din Europa. Clienții din România pot cumpăra acest model în compania a două motorizări, iar ambele sunt oferite în standard cu o transmisie automată cu opt trepte.

Wrangler și Wrangler Unlimited sunt oferite cu două echipări comune, Sahara și Rubicon, în timp ce modelul cu două uși, numit doar Wrangler, este oferit și cu o echipare numită Sport, care este intrarea în această gamă.

Motorizarea diesel asigură 200 CP și are o cilindree de 2.2 litri, în timp ce motorul alimentat cu benzină oferă 272 CP și are o cilindree de doar 2.0 litri. Este cel mai mic motor oferit până acum în gama Wrangler.

Cel mai ieftin Jeep Wrangler de generație nouă pe care îl poți cumpăra costă 48.790 de euro cu TVA inclus. Modelul nu are un competitor direct pentru acest tip de caroserie, deoarece rivalii săi din trecut au renunțat la versiunile două uși.

Între timp, cel mai accesibil Wrangler Unlimited costă 58.905 euro cu TVA inclus, fiind echipat cu un motor diesel de 2.2 litri și configurat cu echiparea Sahara. Cel mai scump Wrangler este un Unlimited în echiparea Rubicon, care costă 58.905 euro cu TVA inclus.

În mod interesant, Jeep are același preț pentru Wrangler indiferent de motorizare dacă vorbim despre varianta de top. Astfel, diesel-ul nu este mai ieftin sau mai scump decât motorul pe benzină, câtă vreme vorbim același tip de caroserie în echiparea de top, Rubicon.

Versiunea Rubicon cu două uși a lui Jeep Wrangelr are un unghi de atac de 36.4 grade și un unghi de degajare de 30.8 grade. Garda la sol trece de 25 de centimetri, în timp ce vadul maxim care poate fi traversat are o adâncime de 76 de centimetri. În plus față de un Wrangler Sport sau un Sahara, versiunea Rubicon aduce sistemul de tracțiune interală Rock-Track, diferențiale blocabile Tru-Lok pe punți Dana heavy-duty (punțile sunt incluse și pe echiparea Sahara), scuturi de protecție pentru motor și transmisie, cârlige de remorcare pe spate și un sistem care poate debloca barele stabilizatoare față.

Noul Jeep Wrangler a fost dezvelit în cel mai recent showroom din rețeaua DAB Auto Serv. Acesta face parte din rețeaua Auto Italia și integrează mărcile Jeep, Fiat Professional și Alfa Romeo. Noul showroom DAB Auto Serv este amplasat pe Splaiul Unirii în zona târgului Autovit.

Foto: AutoItalia

Previous post

Salonul Auto București și Accesorii are peste 350 de modele

Next post

Rechemare service pentru Toyota C-HR: Ar putea pierde o roată

No Comment

Leave a reply