Home»Noutati»Jaguar I-Pace va fi mai ieftin decât Tesla Model X

Jaguar I-Pace va fi mai ieftin decât Tesla Model X

0
Shares
Pinterest Google+

Jaguar I-Pace, primul model 100% electric al britanicilor, va fi mai ieftin decât Tesla Model X.

Informația vine de la olandezii de la Autoblog, care au reușit să afle că un I-Pace în varianta de bază va costa 82.000 de euro în Țara Lalelelor. Noul model al britanicilor va debuta în 2018 și va avea în standard faruri cu LED, un sistem audio Meridian și jante din aliaj de 18 inch.

Pentru 8.000 de euro în plus, Jaguar I-Pace atinge echiparea SE, care include tapițerie din piele, hayon operat electric, tempomat adaptiv și jante din aliaj de 20 de inch. Varianta de vârf va costa 97.000 de euro în Olanda și se va bucura de un sistem audio Meridian Surround Sound, faruri LED Matrix, scaune încălzite și reglabile electric și multe altele. Există și o variantă și mai bine echipată, numită First Edition, care va include și suspensie pneumatică și va porni de la 106.000 euro în Olanda.

Trebuie să notăm faptul că prețurile lui I-Pace, ca ale oricărui alt autoturism, diferă de la o țară la alta, adică România ar putea să aibă un preț mai bun pentru acest model. În SUA, de exemplu, I-Pace va fi cu 10 până la 15 procente mai scump decât un F-Pace într-o echipare echivalentă. Conceptul care l-a prefigurat pe Jaguar I-Pace avea o baterie de 90 kWh și alimenta un motor de 400 CP și 698 Nm. Un I-Pace în varianta prototip putea accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ patru secunde și avea o autonomie estimată la 355 de kilometri.

Previous post

VIDEO - Tesla Model S versus Hummer H2 - proba de tractare

Next post

NIO ES8: așa arată un SUV electric cu șapte locuri din China

No Comment

Leave a reply