Home»Noutati»Auto»Jaguar I-Pace Concept țintește Tesla Model Jaguar I-Pace Concept țintește Tesla Model XX

Jaguar I-Pace Concept țintește Tesla Model Jaguar I-Pace Concept țintește Tesla Model XX

0
Shares
Pinterest Google+

Cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, Jaguar a prezentat noul SUV I-Pace. Conceptul anunță un viitor model 100% electric menit să rivalizeze cu mult mai celebrul Tesla Model X. Ian Callum, designer-ul șef Jaguar, spune că I-Pace ar urma să ajungă pe piață în 18 luni. În plus, oficialul britanicilor mai spune că noul I-Pace nu trebuie considerat un F-Pace electric. De ce? Răspunsul este simplu. Designul adoptat va fi unul cu alură de coupe, iar interiorul va avea un layout diferit.

Jaugar I-Pace Concept măsoară 4.680 de milimetri lungime, 1.890 de milimetri lățime și are o înălțime de 1.560 de milimetri. Propulsia SUV-ului britanic va fi asigurată de două motoare electrice, câte unul pe fiecare axă. În total, motoarele electrice promite 400 de cai putere și 700 Nm. Astfel, accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în circa 4 secunde.

Cele două motoare electrice vor fi susținute de o baterie de 90 kWh care promite să ofere o autonomie de peste 500 de kilometri, valoare asemănătoare cu cea promisă de Audi și Mercedes-Benz. Timpul de încărcare va fi de circa 90 de minute pentru 80% și două ore pentru o reîncărcare completă. De ținut minte că aceste valori sunt valabile în cazul în care folosești o sursă de 50 kW.

Previous post

Peugeot 3008 are prețuri pentru România

Next post

Faceți cunoștință cu Pathkiller, un Wrangler dus la extrem

No Comment

Leave a reply