Home»Sport»Rally-raid»Italian Baja deschide sezonul 2018 de cross country în Italia

Italian Baja deschide sezonul 2018 de cross country în Italia

0
Shares
Pinterest Google+

Italian Baja 2017 a avut cel mai mare punctaj pentru organizare în sezonul 2017 dintre toate celelalte competiții ale Cross Country Rally World Cup.

Organizatorii evenimentului sunt deosebit de mândri, deoarece este prima competiție de acest gen care a trecut de 1600 de puncte. Clubul 4×4 Fuoristrada Pordenone, adică echipa din spatele acestei curse, vrea să repete experiența în 2018 și a anunțat o sesiune de teste înainte de etapa inaugurală a sezonului din acest an al campionatului italian de cross country.

Testele vor fi organizate pe 24 și 25 februarie, iar echipajele se vor întrece în Spring Italian Baja, între 23 și 25 martie. Italian Baja World Cup va ajunge la ediția cu numărul 25 în acest an, de unde și atenția sporită pe care o acordă organizatorii în acest an. Alte curse de acest gen din campionatul italian sunt Autumn Italian Baja, Sardinian Baja, Sicily Baja și cursa Umbriană (Îl Nido dell’Aquila).

Atât organizatorii de evenimente off-road din România, cât și participanții, ar trebui să urmărească cu atenție felul în care se desfășoară aceste etape, cât și Breslau 500 din Polonia, ca să poată apoi să vadă în ce direcție își pot îmbunătăți prestația. Nu strică niciodată puțină inspirație de la vecini.

Previous post

Car sharing-ul ar putea elimina nevoia publicului pentru mașinile de volum

Next post

Asta da jucărie: Traxxas R/C Bronco

No Comment

Leave a reply