Home»Noutati»Isuzu D-Max XTR: cea mai capabilă versiune a modelului

Isuzu D-Max XTR: cea mai capabilă versiune a modelului

0
Shares
Pinterest Google+

Isuzu D-Max XTR se prezintă drept cea mai capabilă de off-road versiune a acestui pick-up.

Modelul va fi dezvelit public în versiunea prototip, vizibilă în galeria foto de mai jos, în cadrul Salonului de Vehicule Comerciale derulat la Birmingham în Regatul Unit.

Cei de la Isuzu i-au adăugat un kit de caroserie, un set de praguri laterale, jante de 17 inchi din aliaj și anvelope de 32 de inchi. În plus, modelul a primit o suspensie Pedders configurată special pentru acest model și un sistem de frânare mai performant.

Cele două îmbunătățiri mecanice ar trebui să-l facă pe D-Max XTR mai confortabil pe șosea și mai capabil în off-road, spun creatorii săi. Jantele au dimensiunea de 17×8.5, ceea ce permite numeroase alegeri de pneuri. Isuzu recomandă pneurile Pirelli Scorpion All Terrain Plus de 265/70/R17 pentru acest model.

D-Max XTR nu va rămâne multă vreme un prototip, ci va deveni o versiune a pick-up-ului de la Isuzu care va fi încadrată în gama Adventure a mărcii între modelul Artic Trucks și Blade, o altă versiune disponibilă doar în Regatul Unit.

Garda la sol a lui D-Max XTR este de 25 de centimetri, iar suspensia are brațe superioare noi și amortizoare reproiectate pentru o cursă mai lungă. Toate acestea s-au întâmplat fără a afecta stabilitatea sau comportamentul rutier al pick-up-ului Isuzu.

Sistemul de frânare este optimizat pentru disiparea rapidă a căldurii și pentru o rezistență ridicată la uzură. Plăcuțele față sunt kevlar-ceramic și sunt așteptate să ofere performanțe mai bune la frânare și o percepție consistentă a pedalei în orice moment.

Toate schimbările descrise mai sus nu afectează capacitatea de tractare a lui Isuzu D-Max sau sarcina maximă utilă a acestuia. Interiorul acestei versiuni vine cu scaune față încălzite și cu tapițerie mixtă din piele cu alcantara și velur, în timp ce mai multe elemente de la bord sunt din imitație de fibră de carbon.

Totodată, șoferii vor descoperi un volan sport îmbrăcat în piele și piele întoarsă și cusut cu fir de culoare verde, la fel ca scaunele față. Fiecare volan de Isuzu D-Max XTR este finisat manual printr-un set de cusături, realizate tot cu verde.

Modelul va debuta în cursul acestui an pe piața din Regatul Unit. Nu este precizată o lansare și în restul Europei.

Previous post

Land Rover a confirmat că viitorul Defender va fi un SUV

Next post

Daimler renunță la Smart în SUA și Canada

No Comment

Leave a reply