Home»Noutati»Ironman obține certificare TUV+ABE pentru toate pick-up-urile după 2015

Ironman obține certificare TUV+ABE pentru toate pick-up-urile după 2015

0
Shares
Pinterest Google+

Australienii de la Ironman 4×4 se mândresc cu o omologare TUV și ABE la nivel european pentru toată gama de pick-up-uri fabricate după anul 2015.

Vorbim despre Isuzu D-Max, Mitsubishi L200, Mercedes-Benz Clasa X, Nissan Navara NP300/D23, Renault Alaskan, Toyota Hilux Revo și Prado 150, Volkswagen Amarok, Fiat Fullback și Ford Ranger.

Australienii oferă și garanție de trei ani sau 60.000 de kilometri la elementele de suspensie pe care le comercializează, indiferent de tipul de teren abordat și cât de intens sunt folosite în off-road. Datorită acestei omologări, cei de la Ironman vor putea propune kit-urile lor de suspensii pentru flote și reprezentanțe, nu doar către clienții finali.

Omologarea europeană le-a fost acordată de organismul german TUV Nord împreună cu Autoritatea Federală de Transport a Germaniei. Le-au fost necesare 18 luni de teste pentru a putea primi aprobarea europeană, ceea ce le va permite clienților să monteze o suspensie certificată legal pentru drumurile publice fără să mai necesite o re-certificare anuală.

Aprobarea TUV Nord este conformă cu toate normele europene și internaționale, deci aceste suspensii sunt legale pentru a fi folosite pe drumurile publice de toate modelele pentru care a fost acordată respectiva aprobare.

Previous post

Kia a produs trei milioane de mașini cu garanție de șapte ani

Next post

Mercedes-Benz se pregătește de dezvelirea primului său SUV electric

No Comment

Leave a reply