Home»Tehnica»Proiecte custom»International Scout Restomod: Un off-roader cu preț de supercar

International Scout Restomod: Un off-roader cu preț de supercar

0
Shares
Pinterest Google+

International Scout este un off-roader care nu a ajuns pe piața din Europa. Însă a fost popular în SUA.

Astăzi, modelul International Scout este greu de găsit în stare originală în SUA, ceea ce îl face atrăgător pentru colecționari. Nici măcar exemplarele modificate semnificativ nu sunt ușor de găsit într-o stare adecvată.

Între timp, în baza acestei cerințe dictate de raritate, InternationalScout a devenit un model popular printre colecționari. Tocmai de aceea, câteva companii au început să ofere pachete restomod pentru acest model.

Una dintre aceste companii este Velocity Restorations, iar creația lor este bazată pe o variantă decapotabilă a unui Scout. A fost aleasă o nuanță aprinsă de portocaliu cu accente de culoare gri. În plus față de standard mai găsim un rollcage parțial, o suspensie de off-road cu garda la sol mărită, jante aftermarket și anvelope Nitto Trail Grappler M/T 35×12.50R17.

La fel ca la exterior, toate ornamentele au fost refăcute din elemente moderne la interior. Tapițeria este din piele neagră cusută cu accente portocalii. A fost adaptat un sistem de aer condiționat, un sistem audio modern și servodirecție. Tot la nivel tehnic, au fost montate frâne Wilwood și o evacuare cu diametrul de trei inch. Motorizarea este un V8 LS3, adică origine General Motors, care livrează 430 CP și are o cutie automată 4L70E.

Prețul unui asemenea exemplar? 229.000 de dolari, cât un supercar. Tu ce ai alege dacă nu te-ai uita la preț?

Previous post

Hyundai Santa Fe a debutat în România: Listele de comenzi sunt deschise

Next post

Volkswagen Grand California - conceptul devenit realitate

No Comment

Leave a reply