Home»Noutati»Inkas Sentry MPV: blindată cu șase locuri pentru agențiile guvernamentale

Inkas Sentry MPV: blindată cu șase locuri pentru agențiile guvernamentale

0
Shares
Pinterest Google+

Inkas, un producător din Canada specializat în vehicule tactice, a dezvoltat o nouă variantă a lui Sentry.

Acesta este în continuare blindat și se numește Sentry MPV. Modelul le va permite agenților guvernamentali să se bucure de protecția blindajului și să stea și confortabil la bord. Sentry oferă scaune modulare și până la șase locuri la bord. Spre deosebire de APC (foto), acest model încă nu a fost dezvelit, dar va fi expus publicului de specialitate la finalul lunii mai.

Tracțiunea este 4×4, așa cum era de așteptat, iar masa mai redusă față de Sentry APV îi permite să fie bun pentru grăniceri, poliție și alte servicii de urgență. Motorizarea este un turbodiesel de 6.7 litri cu opt cilindri, cuplată unei transmisii automate cu șase trepte. Puterea maximă este de 390 CP, iar cuplul maxim este de 1.084 Nm.

Varianta MPV a lui Sentry vine și cu o benă similară cu cele găsite pe un pick-up. Blindajul său este de categorie BR7. Un asemenea model are o lungime de 5.7 metri, o lățime de aproape 2.5 metri și o înălțime de 2.5 metri. Ampatamentul este de 3.57 metri, iar garda la sol este de 50 de centrimetri, mai mare decât la un 8×8 rusesc.

Previous post

Sprinter primește o variantă electrică: poate transporta 1 tonă

Next post

Kia a produs trei milioane de mașini cu garanție de șapte ani

No Comment

Leave a reply