Home»Noutati»Încă un concept de SUV din China: Byton – autonom și 100% electric

Încă un concept de SUV din China: Byton – autonom și 100% electric

0
Shares
Pinterest Google+

Byton este numele unui start-up din China care s-a prezentat la salonul CES din Las Vegas cu un concept al unui crossover.

Chinezii au decis să expună modelul 100% electric în fața publicului și a presei de tehnologie pentru că acesta vine cu un ecran multimedia generos, care acoperă tot bordul. În plus, acesta renunță la oglinzile laterale și le înlocuiește cu un set de camere video pentru eficiență aerodinamică.

Byton spune că modelul lor are capacități de conducere autonomă de nivel 4 SAE, adică șoferul nu trebuie să fie atent la drum atunci când activează modul autonom, însă mașina nu poate circula fără un om la bord. Cei de la Byton spun că al lor Crossover Concept ar ajunge pe piață în 2019 și că vor încerca să păstreze ecranul multimedia de 49 de inch diagonala în locul comenzilor de bord clasice.

De notat faptul că ecranul digital din interiorul volanului nu va ajunge în producția de serie, pentru că va trebui să îi facă loc airbag-ului. Autonomia sa este estimată la 400 de kilometri, iar bateria să se va putea încărca la o capacitate suficient de mare pentru a parcurge 240 de kilometri în doar 20 de minute folosind o priză de înaltă capacitate.

Previous post

Tesla Model X tractează un camion pe un deal înzăpezit

Next post

Cea mai mare flotă de mașini hibride plug-in BMW livrată în România

No Comment

Leave a reply