Home»Noutati»Imagini teaser cu noul Sorento. SUV-ul coreean va fi văzut în martie, la Geneva

Imagini teaser cu noul Sorento. SUV-ul coreean va fi văzut în martie, la Geneva

0
Shares
Pinterest Google+

Noul Kia Sorento va avea premiera mondială la Salonul Auto Internațional de la Geneva 2020. Cea de-a patra generație a SUV-ului produs de Kia Motors Corporation reprezintă o completare firească a gamei de vehicule recreaționale a brandului. Primul automobil construit pe platforma SUV-urilor de clasă medie de nouă generație, Sorento 2020 vine cu un design sofisticat și avangardist, dar și cu un simț practic dezvoltat, oferind spațiu similar cu automobilele mai mari. De asemenea, noul model marchează pentru prima dată introducerea propulsiei hibride în pentru o generație Sorento.

Kia țintește piața globală a SUV-urilor prin introducerea unei game de inovații pentru noul Sorento, ce include noi sisteme pentru asistența șoferului și caracteristici avansate de conectivitate și infotainment.

Un element principal al gamei de modele globale Kia, Sorento a fost vândut în peste trei milioane de exemplare în toată lumea de la lansarea sa în 2002. Noul Kia Sorento va fi dezvăluit pentru prima dată pe 3 martie 2020, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Previous post

Mercedes-Benz a confirmat retragerea din producție a lui X-Class

Next post

A apărut numărul 29 al revistei 4x4 adventure!

No Comment

Leave a reply