Home»Noutati»Auto»Imagini spion cu viitoarea generație Mitsubishi Pajero

Imagini spion cu viitoarea generație Mitsubishi Pajero

0
Shares
Pinterest Google+

Un prototip al viitoarei generații Mitsubishi Pajero a fost surprins fără camuflaj. După cum vă anunțam cu mai puțin de o săptămână în urmă, SUV-ul japonez va fi expus în premiară pe 1 august, însă niponii au fost puțin cam neatenți și l-au expus pe viitorul Pajero “gol-goluț”. Sau cel puțin asta vrea Mitsubishi să credem.

Astfel, ne putem face o imagine clară cu privire la designul noii generații Pajero. Zona frontală a fost inspirată masiv de faceliftul operat pe Outlander, iar partea posterioară ne amintește de conceptul GR-HEV, prototip cu care ne-am întâlnit pentru prima dată la finalul anului trecut.

După cum deja am mai discutat, viitoarea generație Mitsubishi Pajero va avea la bază proaspătul L200. În afara platformei tehnologice, Pajaro va mai prelua și motorizările, ceea ce înseamnă că vom vedea dieseluri de 2,4 și 2,5 litri, dar și un benzinar de 2,4 litri. Puterile variază de la 128 la 181 de cai putere, iar cuplul motor ajunge până la 430 Nm. Cu detalii complete vom reveni după debutul din cadrul Bangkok International Grand Motor Sale.

Via | IAB

Previous post

O bătrânică ne demonstrează că BMW X3 are calități de off-roader

Next post

Ediția Red Bull Romaniacs 2015 a început la Sibiu

1 Comment

  1. […] începutul acestei săptămâni, o serie de site-uri de profil au publicat o serie de imagini spion cu viitorul Mitsubishi Pajero. Spre norocul fanilor, modelul nu purta niciun fel de […]

Leave a reply