Home»Noutati»Hyundai Tucson facelift: Prețuri în România

Hyundai Tucson facelift: Prețuri în România

0
Shares
Pinterest Google+

Hyundai Tucson facelift este disponibil pentru comandă pe piață din România.

Modelul compact a fost revizuit stilistic în prima parte a acestui an și a primi faruri Full LED, o grilă frontală nouă, stopuri redesenate și un interior împrospătat. Acum suportă și Apple CarPlay/Android Auto, iar ceasurile de bord au între ele un ecran de 4.2 inch.

Există mai multe sisteme de siguranță menite să-l ajute pe șofer să evite un accident, dar și pentru a-i ușura drumurile zilnice, cum ar fi sistemul de monitorizare cu camere video care acoperă mașina pe 360 de grade.

Clienții îl pot comanda pe Tucson cu motoare diesel sau cu propulsoare alimentate cu benzină, fiind oferite două versiuni pentru fiecare dintre ele. Varianta de top cu motor pe benzină are un sistem de tracțiune integrală în standard, pe când transmisia automată cu șapte trepte și două ambreiaje(benzină) sau automată cu opt trepte (diesel) este opțională pentru majoritatea versiunilor, excepție făcând motorul de bază.

În materie de diesel-uri, există o unitate de 1.6 litri și 136 CP, respectiv un 2.0 de 185 CP. Motoarele alimentate cu benzină au o cilindree de 1.6 litri oferă 132 sau 177 CP, iar varianta a doua este singura oferită cu un sistem de tracțiune integrală.

Prețul de pornire este de 22.265 de euro cu TVA inclus, însă Hyundai oferă o promoție de lansare care aduc prețul celei mai ieftine variante la 17.254 de euro cu TVA inclus. Desigur, cea mai ieftină variantă are tracțiune față, o cutie de viteze manuală cu șase trepte și 132 CP. Există patru echipări: Comfort, Style, Premium și Luxury. Cea mai scumpă variantă are un preț de listă de 39.389 de euro cu TVA inclus și are un diesel de 185 CP, tracțiune integrală și o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Previous post

Nissan Qashqai 1.3: Prețuri în România

Next post

Ken Block are un nou pick-up: Are peste 900 CP!

No Comment

Leave a reply