Home»Noutati»Hyundai Santa Fe are o nouă generație – primele imagini oficiale

Hyundai Santa Fe are o nouă generație – primele imagini oficiale

0
Shares
Pinterest Google+

Hyundai Santa Fe a ajuns la a patra generație din carieră și arată mai bine ca niciodată. Înainte de debutul public de la Geneva, coreenii au publicat două imagini oficiale ale noului Santa Fe.

Generatia 2019 a acestui model arată foarte apropiat de schițele oficiale, pe care le-am admirat la vremea publicării pentru curajul în materie de design. Grila frontală a crescut în dimensiuni și este mai pronunțată în materie de finisaj, în timp ce blocurile optice au fost subțiate la maximum. Rezultatul este un aspect agresiv, întărit de bosajele aripilor și de spatele la fel de reușit din punct de vedere stilistic.

Interiorul arată și el promițător și amintește de fratele său de la Kia. Chiar și cu această amintire la anumite detalii, cei de la Hyundai par să fi retușat majoritatea elementelor de la bord. Pentru moment, nu avem informații despre motorizări și tehnologii, dar noua generație a SUV-ului de la Hyundai promite multe dacă îl judecăm doar după aspect.

Previous post

Nissan Qashqai sărbătorește trei milioane de unități produse

Next post

Doar în America: Corvette C3 transformat în monster truck

1 Comment

  1. […] Santa Fe are o nouă generație, iar această actualizare a gamei coreenilor va schimba câteva lucruri în materie de […]

Leave a reply