Home»Noutati»Hyundai Kona a primit deja 20.000 de comenzi într-o țară

Hyundai Kona a primit deja 20.000 de comenzi într-o țară

0
Shares
Pinterest Google+

Hyundai Kona a primit deja 20.000 de comenzi pe piața din Norvegia, țara din Europa unde se vând cele mai multe mașini electrice din Europa.

Kona este vândut în Norvegia doar în varianta cu o autonomie de 470 de kilometri, adică versiunea mai scumpă, dar se pare că modelul din Coreea de Sud a fost dorit de norvegieni. Însă, în ciuda numărului ridicat de comenzi, doar 2.500 de norvegieni vor primi o Kona EV în cursul acestui an. Acest lucru se întâmplă deoarece planurile de producție pentru acest model nu prevedeau o cotă mai mare pentru Kona EV în Norvegia.

Varianta de vârf din gama Kona EV poate accelera de la 0 la 100 km/h în 7.6 secunde și are un cuplu maxim de 395 Nm și o putere maximă de 204 CP. Modelul de top are o baterie de 64 kWh și anunță o autonomie de 470 km conform standardului WLTP. Acesta din urmă este mai apropiat de rezultatele din viața de zi cu zi, adică un client are șanse mari să obțină o autonomie de 400 de kilometri fără prea mari bătăi de cap. Pentru drumurile zilnice ale unui european obișnuit, este mai mult decât suficient.

Previous post

Opel Grandland X va fi produs în Germania din 2019

Next post

BMW X5 are o nouă generație: fotografii și informații oficiale

No Comment

Leave a reply