Home»Noutati»Auto»Hyundai a lansat în România noul Kona cu ocazia Salonului Auto București

Hyundai a lansat în România noul Kona cu ocazia Salonului Auto București

0
Shares
Pinterest Google+

Hyundai și-a extins de curând gama de vehicule SUV/Crossover cu noul Kona, model ce se alatură deja cunoscutelor Tucson, Santa Fe si Grand Santa Fe. Al patrulea SUV din gamă vine cu un design avangardist și echipare bogată, constructorul recomandându-l unei clientele cu un stil de viață activ.

Noul model mizează pe cele mai recente tehnologii de siguranță și confort, dar și pe o gamă de propulsoare eficiente.  Designul futurist al caroseriei este completat de versiuni variate de culori disponibile, inclusiv pentru interior. Partea frontală integrează grila tip cascadă, componenta noii identități vizuale Hyundai. Farurile duble – cu lumini de zi de tip LED sunt amplasate deasupra farurilor , tot cu LED. Plafonul în două nuanțe și paleta de 10 culori exterioare oferă 28 de posibilități de personalizare.

Kona are o lungime de 4.165 mm și un ampatament de 2.600 mm, iar portbagajul oferă un volum de 361 litri , ce poate fi extins pana la 1.143 litri. Motoarele disponibile sunt exclusiv turbo pe benzină: T-GDi 1,0 litri și 120 CP , cu o cutie de viteze manuală în șase trepte (consum mediu 5,2 – 5,4 l/100 km) și T-GDi 1,6 litri și 177 CP, cu transmisie automată în șapte trepte și dublu ambreiaj (7DCT), plus tracțiune integrală (consum mediu: 6,7 l/100 km). Gama va fi extinsă ulterior cu un nou motor turbodiesel cu patru cilindri, de 1,6 litri, cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată 7DCT. În anul 2018 Hyundai a anunțat că va exista și o versiune electrica a modelului.

 

Previous post

Toyota C-HR R-Tuned: 600 CP și tracțiune față

Next post

România are cinci sportivi înscriși la Campionatul Mondial Timbersports

1 Comment

  1. […] grilă frontală și un set de blocuri optice pe măsură, iar aceste elemente de aduc aminte de Kona, fratele său mai mic. Stopurile seamănă și ele cu cele ale lui Kona, la nivel de forme, însă […]

Leave a reply