Home»Noutati»Auto»Hypercar hibrid diesel electric: 1.287 CP și autonomie de peste 1.100 km

Hypercar hibrid diesel electric: 1.287 CP și autonomie de peste 1.100 km

0
Shares
Pinterest Google+

Techrules, un producător de automobile din China, a venit la Salonul Auto de la Geneva cu un hypercar destinat circuitului.

Vorbim despre Ren RS, un model derivat din hypercar-ul Ren (modelul alb), dar transformat într-o versiune exclusivă pentru drumurile închise. Modelul prezentat la Geneva se mândrește cu șase motoare electrice și două turbine alimentate cu motorină. Puterea maximă este de 1.287 CP, în timp ce cuplul maxim este de 2.340 Nm.

Puntea față este angrenată de două motoare electrice, în timp ce puntea spate este angrenată de patru motoare electrice. Odată ce acumulatorii responsabili de motoarele electrice rămân fără energie, cele două turbine din dotare, folosite până atunci pe post de generatoare, angrenează roțile la nevoie.

Cele două generatoare diesel alimentează o baterie de 28.4 kWh și promit o autonomie de 1.170 kilometri conform standardelor NEDC. Acestea din urmă nu prea se aplică la mașinile destinate circuitelor, dar Techrules Ren RS are un rezervor de 80 de litri de motorină, numai bun să îl alergi la o competiție de anduranță și să încerci să câștigi fără prea multe realimentări.

Varianta de circuit a lui Techrules Ren are o monococă din fibră de carbon, însă nu știm încă prețul său. După cum vă puteți imagina, nu va fi ieftin, dar cine se mai uită la consumul de carburant când vine vorba despre o mașină doar pentru circuit, fără vreo șansă de a fi condusă legal pe drumurile publice? Suntem curioși cine și unde își va cumpăra asemenea hypercar, dar sperăm ca internetul să ne ajute în această direcție cu câteva clipuri cu aceste modele în acțiune pe circuit.

Previous post

Volvo XC40 este Mașina Anului 2018 în Europa

Next post

Ram 1500: încă un pick-up care nu vine în Europa

No Comment

Leave a reply