Home»Noutati»Hummer-ul H1 electric al lui Schwarzenegger se prezintă

Hummer-ul H1 electric al lui Schwarzenegger se prezintă

0
Shares
Pinterest Google+

Hummer H1 este un model care îi datorează existența lui Arnold Schwarzenegger, iar tot sportivul, actorul și politicianul de origine austriacă i-a conferit acestui model o nouă viață.

De data aceasta, în loc de transformarea unui vehicul militar într-unul pentru civili, Hummer H1 a primit un sistem de propulsie electric. Conversia a fost realizată de specialiștii de la Kriesel, care s-au ocupat de eliminarea componentelor folosite de motorul cu ardere internă și de pregătirea a tot ce este necesar pentru a asigura funcționarea doar cu un set de baterii și două motoare electrice.

Acumulatorul din dotare are o capacitate de 100 kWh, iar austriecii se gândesc deja și la o variantă cu 200 kWh. Cele două motoare livrează un total de 360 kW și asigură și tracțiune integrală, iar viteza maximă posibilă este de 120 km/h.

Între timp, autonomia modelului cu baterie de 100 kWh este de 300 de kilometri, iar masa sa este de 3.300 de kilograme. Încă nu avem un preț pentru o asemenea transformare, dar probabil depășește valoarea unui Hummer H1 dacă este făcută de specialiști și oferă asemenea performanțe. Pe de altă parte, cine ar mai fi în stare să iubească acest model mai mult decât Schwarzenegger. Vestea bună este că oamenii de la Kriesel sunt deschiși la idei noi și dispuși să repete figura și cu alte modele.

Previous post

BMW Pick-up Concept - un studiu independent de design

Next post

Retro Parada Toamnei 2017 are loc în acest weekend

No Comment

Leave a reply