Home»Noutati»Honda Ridgeline a debutat în SUA: primul pick-up cu sistem audio în benă

Honda Ridgeline a debutat în SUA: primul pick-up cu sistem audio în benă

0
Shares
Pinterest Google+

Honda Ridgeline, a doua generație a pick-up-ului oferit de această marcă, a debutat comercial pe piața din SUA.

La fel ca vechiul Ridgeline, acest model are o caroserie autoportantă și nu se concentrează pe capacitățile off-road sau pe sarcina maximă utilă. Cei de la Honda au vrut să facă un vehicul de lifestyle pentru o anumită categorie de clienți. În urma acestor decizii, Ridgeline este primul pick-up din lume care are sistem audio în benă.

Capacul benei poate fi deschis în două moduri și tot în benă găsim un portbagaj care își protejează conținutul de condițiile meteo. Interiorul are climatizare cu reglare automată pe trei zone, scaune șofer reglabil electric pe opt direcții și suport pentru Apple CarPlay și Android Auto.

Încă din echiparea standard vorbim despre o transmisie automată cu șase trepte, iar motorizarea este un V6 i-VTEC de 3.5 litri care oferă 280 CP și 355 Nm. Clienții vor putea opta și pentru modele cu tracțiune integrală i-VTM4, adică sistemul Intelligent Variable Torque Management de la Honda.

Cu tot cu taxele de livrare, cel mai ieftin model din gama Ridgeline pleacă de la 30.965 de dolari, valabil pentru echiparea RT și tracțiune pe o singură punte. Un model cu tracțiune integrală pleacă de la 36.265 de dolari cu tot cu taxa de livrare de 975 de dolari americani. Vârful gamei pleacă de la 44.395 dolari și se referă la modelul Black Edition, o serie limitată a lui Ridgeline. Spre comparație, un Ram 1500 pleacă de la 33.340 de dolari în aceeași țară.

Previous post

BMW F750 și F850 GS primesc o nouă generație

Next post

Mercedes-AMG G63 se prezintă: 585 CP și 850 Nm

No Comment

Leave a reply