Home»Sport»Moto»Honda CRF250R primește un upgrade de la fratele mai mare

Honda CRF250R primește un upgrade de la fratele mai mare

0
Shares
Pinterest Google+

Honda CRF250R a primit o actualizare consistentă pentru generația 2018, iar rezultatul este gata să te ducă pe podiumul clasei la un eveniment de motocross dacă te ajută și talentul.

Monocilindrul de 249 centimetri cubi a fost dezvoltat de la zero și este mai ușor și mai puternic ca niciodată. Puterea maximă a crescut cu nouă procente față de unitatea anterioară, dar asta era de așteptat după ce a fost crescută turația maximă cu 900 rpm și totul a fost reproiectat în ceea ce privește propulsorul.

Toate componentele care puteau fi ușurate au trecut prin acest proces, iar rezultatul este o unealtă de motocross care cântărește 108 kilograme la ud. Practic, tu trebuie să te apuci de un regim serios înainte să te plângi că este prea grea motoreta cu care concurezi. Garda la sol este de 32.7 centimetri, pe când cadrul și suspensia au fost preluate de la CRF450. Acesta din urmă este fratele mai mare, care și-a demonstrat capacitățile în competiții în mâinile riderilor cu talent și îndemânare de top.

Fiecare piesă din plastic vizibilă este acoperită într-o peliculă anti-zgârieturi, ca să nu te apuci să faci programare la vopsitorie după ce treci linia de finish. Tot de la fratele său mai mare a primit și un demaror electric, iar pedala de pornire a fost eliminată. Nici nu ai unde să o montezi acum, dar nu te teme, că are o baterie litiu-ion extrem de ușoară, preluată de la echipa de uzină a Honda în competițiile pe două roți.

Nu poate nimeni să-ți garanteze că termini Romaniacs 2018 cu Honda CRF250R, că nu se conduce singură, dar ai o șansă în plus dacă începi să te antrenezi de anul acesta și ești deja talentat pe două roți.

Previous post

VIDEO: Cum lucrează suspensia lui Ford F-150 în off-road

Next post

Mercedes-Benz a imprimat 3D piese auto din aluminiu

No Comment

Leave a reply