Home»Noutati»Diverse»Honda CR-V obține cinci stele la testul de siguranță EuroNCAP

Honda CR-V obține cinci stele la testul de siguranță EuroNCAP

0
Shares
Pinterest Google+

Noua generație a lui Honda CR-V a obținut cinci stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste a EuroNCAP.

Mai precis, noul CR-V a primit 93% din punctele disponibile pentru protecția pasagerilor adulți și 83% din punctele disponibile pentru protecția copiiilor. Protecția pietonilor și a altor utilizatori vulnerabili ai drumurilor a fost notată cu 70%, în timp ce nivelul de echipamente de siguranță activă și comportamentul acestora a fost punctat cu 76%.

Cei de la Honda se mândresc cu structura caroseriei lui CR-V, despre care afirmă că este cea mai rigidă din segment. Strategia din spatele dezvoltării acestei caroserii se numește Advanced Compatibility Engineering și implică mai multe elemente structurale proiectate astfel pentru a disipa energia unui impact într-un mod cât mai eficient pentru a reduce forțele transferate în celula pasagerilor. Este o măsură de siguranță pasivă care reduce riscurile la care sunt supuși ocupanții în ceea ce privește capacitățile de protecție ale caroseriei.

Totodată, ei oferă și o suită de tehnologii de siguranță activă. Acestea din urmă se numesc Honda Sensing și implică mai multe sisteme, incluzând senzori, camere și radare, menite să-l ajute pe șofer în situații care ar putea fi periculoase și care ar putea să ducă la un accident.

Aici poți citi testul nostru cu noua generatie a lui Honda CR-V.

Previous post

Autostrada Nordului, mai întâi electrică

Next post

A apărut numărul 24 al revistei 4x4 Adventure!

No Comment

Leave a reply