Home»Noutati»Honda CR-V: noi informații despre următoarea generație

Honda CR-V: noi informații despre următoarea generație

0
Shares
Pinterest Google+

Honda CR-V va primi o nouă generație în cursul acestui an, iar modelul nou va renunța complet la diesel-uri.

Pe lângă această schimbare, modelul nipon se va bucura de un șasiu regândit, care folosește oțeluri de rezistență înaltă pentru a livra o rigiditate nemaiîntâlnită în această gamă. Honda l-a echipat pe CR-V cu o suspensie complet nouă, cu punte spate multilink, care promite să ofere un înalt nivel dinamic.

În plus, sistemul de tracțiune integrală inteligent este programat să răspundă la schimbările de aderență și să și economisească combustibil cu fiecare drum. Acesta nu este standard, multe variante fiind cu tracțiune față.

Potrivit Honda, rezistența la îndoire a șasiului a crescut cu 35% în urma noilor materiale, în timp ce rigiditatea torsională a crescut cu 25 de procente. Caroseria este asamblată printr-o tehnologie nouă, gândită și ea pentru mai multă rigiditate și mai multă siguranță. Ambele schimbări descrise ar trebui să aducă un comportament mai hotărât pe drum și protecție superioară în caz de accident.

Suspensia este complet nouă și este gândită pentru a satisface nevoile dinamice ale șoferului. Există numeroase îmbunătățiri pentru creșterea manevrabilității, iar suspensia spate este multilink pentru mai multă predictibilitate la viteze mari.

Modelul european are modificări separate la suspensie și direcție pentru a oferi o experiență cât mai dinamică, apreciată de publicul de pe această piață. Ni se promite o direcție mai agilă și mai precisă, precum și bucși hidraulice pentru confort maxim într-un model de volum. Aceasta din urmă este o premieră în această clasă.

A cincea generație a lui CR-V va fi prezentă în showroom-uri începând cu toamna lui 2018. Toate motoarele din ofertă sunt alimentate cu benzină. Varianta de bază are un 1.5 Turbo cu i-VTEC și diesel-urile sunt înlocuite de un nou hibrid bazat pe un motor apsirat alimentat cu benzină. Acesta din urmă are patru cilindri în linie, 2.0 litri și este asistat de două motoare electrice. O altă premieră o reprezintă oferirea unei variante cu șapte locuri, o premieră pentru CR-V în Europa.

Previous post

Darpa a reinventat roata: se transformă în șenilă

Next post

A apărut nr.21 al revistei 4x4 Adventure!

No Comment

Leave a reply