Home»Sport»Moto»Honda a pregătit încă o motocicletă care își ține singură echilibrul

Honda a pregătit încă o motocicletă care își ține singură echilibrul

0
Shares
Pinterest Google+

Honda a prezentat un nou concept de motocicletă, numit Riding Assist-e, care este capabil să își țină echilibrul singur la viteze mici.

Modelul va fi expus la Salonul Auto de la Tokyo și poate să se țină singur la verticală la viteze mici și chiar când staționează. Ideea este să ofere o motocicletă de care să se bucure și persoanele vârstnice sau cu probleme locomotorii, precum și pentru începători.

În loc de o motorizare cu ardere internă, Riding Assist-e vine cu un sistem de propulsie electric, iar giroscoapele folosite pentru echilibru sunt montate cât mai jos pe cadrul său. Luna viitoare ne va aduce mai multe detalii despre acest concept, care este încă departe de producție, dar se pare că este o idee din ce în ce mai importantă pentru japonezi.

În viitor, sisteme precum acestea te-ar putea ajuta să ții controlul motocicletei în situații în care până și Rossi s-ar chinui cu ghidonul, iar toate s-ar putea întâmpla fără să te sperii prea tare. Dacă eviți un accident și rămâi întreg, deja nu mai este atât de rău sistemul acesta, nu?

Previous post

Se caută Mecanicul Anului în România - te poți înscrie și tu!

Next post

Renault Captur va primi un frate în 2019

No Comment

Leave a reply