Home»Noutati»Hennessey VelociRaptor 6×6 este disponibil pentru comandă: 350.000 de dolari

Hennessey VelociRaptor 6×6 este disponibil pentru comandă: 350.000 de dolari

0
Shares
Pinterest Google+

Hennessey VelociRaptor 6×6, primul competitor serios al lui Mercedes-AMG G63 6×6, a intrat în producție și este disponibil pentru comandă.

Pick-up-ul american pleacă de la 349.000 de dolari și durează 11 luni construcția unui exemplar. Prețul anunțat inițial pentru acest model era de 295.000 de dolari, dar acela i se aplica variantei de 450 CP. Evident, dacă tot de apuci să-l cumperi, chiar n-are sens să nu iei motorul mai puternic aici, nu? Tunerul din Texas a pornit de la un Ford F-150 Raptor, i-a adăugat încă o punte motoare și i-a dus motorul V6 EcoBoost la 600 CP. Modificările îi permit accelerarea de la 0 la 100 km/h în doar 4.9 secunde.

Potrivit celor de la Hennessey, toate cele trei punțile pot fi blocate, deci ar trebui să fie un ajutor de nădejde în off-road, nu doar un pick-up rapid cu șase roți. Alte modificări aplicate lui Raptor la transformarea în VelociRaptor implică o suspensie îmbunătățită, jante de 20 de inch cu anvelope de off-road, un bullbar, noi bare de protecție și o bandă de LED-uri pe plafon.

Doar 50 de exemplare Hennessey VelociRaptor 6×6 vor fi construite, iar norocoșii care și le vor cumpăra au la dispoziție și un sistem de frânare Brembo, oferit opțional. Acesta costă 22.000 de dolari și are etrieri cu șase pistonașe.

Previous post

BMW X7 se pregătește de producție - primele imagini teaser

Next post

Morgan EV3 devine realitate: prima mașină electrică a englezilor

2 Comments

  1. […] tunerul care îl construiește și pe VelociRaptor 6×6, a făcut un experiment de […]

  2. […] pachet de tuning este împărțirea acestui motor cu Ford F-150, din care a rezultat modelul Velociraptor […]

Leave a reply