Home»Noutati»Auto»Haval Tank 300, offroaderul chinezesc la un pas de piața din Australia

Haval Tank 300, offroaderul chinezesc la un pas de piața din Australia

0
Shares
Pinterest Google+

Great Wall Motors a conceput un 4×4 care împrumută vizibil mai multe stiluri de design, de la Wrangler, la Bronco și chiar Land Cruiser.

Modelul denumit Tank a debutat ca proiect în urmă cu patru ani și se pare că va fi comercializat sub brandul Wey, intenția fiind cucerirea unor piețe cu potențial, cum ar fi Australia. 

 

Caroseria are o lungime de 4,5 m și este realizată pe platforma SUV-ului Haval H9, care a pus un picior și în Europa, unde îl găsim în oferta dealerilor din Bulgaria și Italia.

La capitolul tehnic, Tank 300 vine cu un sistem 4×4 part time, punte față independentă și rigidă pe spate, o cutie de viteze automată cu opt trepte, în timp ce motorizarea va fi cel mai probabil un 2.0 litri pe benzină, cu 245 CP, același ca și în cazul SUV-ului H9. 

Haval Tank 300 va apărea pe piață spre sfârșitul acestui an, iar site-uri auto din Australia îl prezintă deja ca pe un viitor model ce va ajunge pe această piață. Indiferent de prețul de vânzare (probabil unul de nerefuzat), piața australiană va fi pentru chinezi o adevărată rampă de lansare, aceștia având deja în plan dezvoltarea unor modele mai mari și mai elaborate.

foto: autoreview.ru

Previous post

Dacia a anunțat prețurile modelului său electric, Spring

Next post

Aventuri electrice urbane. Test Mazda MX-30

No Comment

Leave a reply