Home»Noutati»Diverse»Guvernul ia în considerare limitarea amenzilor rutiere

Guvernul ia în considerare limitarea amenzilor rutiere

0
Shares
Pinterest Google+

Amenzile rutiere ar putea fi plafonate în 2018 pentru a nu înregistra un cuantum crescut odată cu salariul minim.

O măsură a Guvernului României este luată în considerare de premierul țării pentru a limita cuantumul pe care îl pot atinge amenzile rutiere. Altfel spus, Guvernul României a realizat faptul că o nouă creștere a salariului minim pe economie va duce la creșterea amenzilor rutiere, iar premierul nu dorește acest lucru dintr-un motiv pe care nu s-a obosit să-l explice public.

Practic, Guvernul vrea să țină punctul de amendă la 145 de lei în loc să-l lase să urce la 190 de lei conform creșterii promise a salariului minim. Rămâne de văzut dacă guvernul se va ține de această promisiune sau dacă amenzile rutiere vor crește în același ritm cu salariul minim pe economie. Dacă nu se va lua nicio măsură, cea mai mică amendă, corespondentă cu două puncte de amendă, va fi de 380 de lei începând cu 1 ianuarie 2018.

Cel mai simplu, conduceți cu atenție și respectați legile și nu vă veți teme de creșterea amenzilor rutiere, pentru că nu veți fi afectat niciodată câtă vreme respectați regulile pe șosea, indiferent că sunteți la volan sau sunteți pasager sau pieton.

Previous post

Citroen vinde 65 de mașini clasice din colecția proprie

Next post

Dacia a deschis un magazin pop-up într-un centru comercial din Regatul Unit

No Comment

Leave a reply