Home»Off-road»Etape de campionat»GTC Trophy 2018: Ziua cea mai lungă

GTC Trophy 2018: Ziua cea mai lungă

0
Shares
Pinterest Google+

Cea de-a șaptea ediție a GTC Trophy va avea loc între 11 și 14 octombrie în Buzău.

Vorbim despre cea de-a șasea etapă a sezonului 2018 din Campionatul Național de Off-Road. Sunt așteptați circa 250 de participanți, de la concurenți până la media și organizatori. La fel ca anul trecut, va fi integrată etapa națională cu formatul special ”Ziua cea mai lungă!”. Acesta din urmă presupune parcurgerea traseului într-n interval de maximum 24 de ore.

Toate cele șase clase competiționale vor parcurge între 160 și 300 de kilometri de off-road atât pe zi, cât și noaptea, ceea ce va duce la un nivel de dificultate sporit. Clasele pentru GTC Trophy 2018 sunt: Extrem, Standard A, Standard B și Open. În plus față de acestea, găsite la orice etapă a Campionatului Național de Off-Road, va fi clasa Hobby, care include și trofeul Duster, dar și clasa Side-by-Side. Aceasta din urmă este destinată vehiculelor SxS, care vor merge pe traseul de Open.

Evenimentul este organizat de clubul sportiv GTC Motorsport sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Ministerului Tineretului și Sportului.

Parcul tehnic va fi deschis, joi 11, octombrie, la ora 11. El este poziționat în Piața Daciei din Buzău. Verificarea tehnică și înscrierea are loc în aceeași zonă, dar masa de seară și cazarea sunt în Sărata Monteoru. Startul festiv este în Piața Daciei, tot în Buzău, de unde se pleacă în paradă până la proba Trial. Evenimentul se închide duminică, 14 octombrie 2018, în Sărata Monteoru.

Taxa de participare este de 500 de lei pentru participanții la clasa Standard, 600 de lei pentru clasa Open, tot 600 de lei pentru Side-by-Side, 700 de lei pentru clasa Extrem și doar 300 de lei pentru clasa Hobby. Taxa include accesul la masa festivă, pachet de hrană pe traseu și acces la petrecerea organizată de GTC, precum și pachetul promoțional și taxa sportivă.

Cei care vor pachetul all-inclusive, care include cazare trei nopți, mese de seară, mic dejun, cafea și băutură la mesele de seară vor plăti în plus 250 de lei față de taxa de participare. Pentru însoțitori, taxa este de 450 de lei de persoană și include cazare trei nopți. Cei care vor să participe doar la trial se vor înscrie joi și vor avea de plată doar 150 de lei pe echipaj, dar participarea este posibilă doar pentru clasele Side-by-Side, Extrem, Open, Standard A și Standard B.

Previous post

Motorina și benzina vor avea noi denumiri: Ce înseamnă E5 și B7

Next post

Cea mai scumpă Lada Niva s-a dovedit un eșec la licitație

No Comment

Leave a reply