Home»Off-road»Etape de campionat»GTC Trophy 2017 – pregatiți-vă de ziua cea mai lungă

GTC Trophy 2017 – pregatiți-vă de ziua cea mai lungă

0
Shares
Pinterest Google+

Campionatul Național de Off-Road își va derula cea de-a șaptea etapă la Sărata Monteoru, în județul Buzău, în weekend-ul 12-15 octombrie 2017.

Vorbim despre GTC Trophy 2017, un eveniment care are motto-ul „ziua cea mai lungă”. Competiția este derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Ministerului Tineretului și Sportului.

Este ultima etapă a campionatului din acest an, așa că vorbim despre cursa care va bate în cuie clasamentele generale și campionii naționali, ceea ce sporește interesul concurenților pentru această întrecere. Vor fi aproximativ 250 de participanți, valoare care include sportivi, media și organizatori, destul de mulți oameni pentru o etapă de off-road dacă este să fim realiști.

De data aceasta, va fi și o secțiune dedicată lui Dacia Duster, care se va numi Duster Trophy. Va fi organizată din nou clasa Hobby, care este destinată celor care au un autoturism 4×4 și sete de aventură pe teren accidentat. În cadrul acestei clase este organizată competiția Duster Trophy.

Ediția anterioară a avut 73 de echipaje, ceea ce îi face pe organizatori să facă totul perfect, după cum au explicat chiar ei în comunicatul de presă. Proba se va parcurge într-un interval de maximum 24 de ore și se va desfășura pe 150 spre 250 de kilometri de off-road pentru toate cele patru clase posibile: Standard A, Standard B, Open și Extrem.

Previous post

Range Rover Sport primește o variantă hibridă plug-in cu 400 CP

Next post

Designerul lui Discovery este nemulțumit de plăcuțele de înmatriculare

No Comment

Leave a reply