Home»Tehnica»Proiecte custom»Gruma Hunter: Un Clasa X special pentru vânătoare

Gruma Hunter: Un Clasa X special pentru vânătoare

0
Shares
Pinterest Google+

Nemți de la Gruma Automboile au prezentat noul lor pachet dezvoltat în baza lui Mercedes-Benz Clasa X.

În caz că nu ați auzit de Gruma până acum, discutăm despre un atelier german specializat în modificarea vehiculelor pentru vânătoare. Desigur, până la un punct, un asemenea model poate fi folosit și pentru pescuit, precum și pentru diferite alte activități derulate pe teren accidentat, însă Gruma se specializează în vehicule pentru vânători.

Modificările încep cu un set de jante potrivite pentru teren accidentat echipate cu anvelope A/T BFGoodrich, un set de bare de protecție modificate, un set de praguri laterale și o benă reconfigurată. Dacă ne-am uita sub creația celor de la Gruma, am observa un set de protecții pentru motor, transmisie, diferențial, cardan și pentru cutia de transfer.

În funcție de preferințele clienților, bena poate primi o cușcă pentru câini, un compartiment pentru pușcă, un sistem de filtrare a apei și o platformă montată pe plafon pentru a putea vâna direct de pe vehicul. Există posibilitatea comandării de trolii atât pentru partea frontală, cât și pentru posterior.

Caroseria poate fi îmbrăcată în colant cu model de camuflaj, fiind oferite mai multe configurații, sau cu o nuanță mată de verde. Prețul conversiei nu a fost specificat.

Previous post

Opel Crossland X are un nou motor diesel: Prețuri în România

Next post

Consumul de alcool la volan: O problemă spinoasă în România

No Comment

Leave a reply