Home»Noutati»Diverse»Garry şi Bill, vedetele emisiunii “2 nebuni pe patru roţi”, prezenţi la Discovery Off Road Trial

Garry şi Bill, vedetele emisiunii “2 nebuni pe patru roţi”, prezenţi la Discovery Off Road Trial

0
Shares
Pinterest Google+

La Sărata Monteoru (Buzău) a avut loc pe 7 şi 8 septembrie Discovery Off Road Trial, un eveniment ce promovează cel mai nou show Discovery Channel, care combină pasiunea pentru maşini şi cea pentru supravieţuire într-o singură emisiune.

Cei 28 de concurenţi înscrişi la start şi câteva sute de spectatori au avut parte de un show inedit în cadrul unui trial de off-road organizat de Clubul Off Road Bucovina şi Discovery Channel. Scurt şi tehnic, traseul a fost dedicat clasei Standard şi s-a adresat participanţilor ale căror maşini au avut un grad redus de modificări, la fel cum este şi maşina-vedetă din emisiunea Discovery, un Jeep Wrangler pe care cei doi prezentatori îl duc în cele mai neaşteptate locuri folosind doar curajul, experienţa şi uneori, chiar norocul.

Am văzut înscrise la start o varietate mare de maşini, de la cele de clasă superioară (Open) downgradate pentru a corespunde cerinţelor de la Standard, dar şi maşini stock, cum ar fi un Freelander 2 care s-a descurcat admirabil şi fără să înregistreze avarii, sau un mic Subaru Justy 4×4 care a şi câştigat această competiţie, avându-l la volan pe Laszlo Csernatony, care a scos un timp de doar 1,09 minute.

Prezentatorii Discovery au dat startul competiţiei, iar la finalul celor două manşe au înmânat premiile şi diplomele participanţilor, s-au pozat alături de ei şi au dat autografe publicului. „Ne-am simţit atât de bine încât nu mai vrem să plecăm din România”, a spus Gary Humphrey, expert în supravieţuire, la finalul evenimentului.

Show-ul 2 nebuni pe 4 roţi îi are ca protagonişti pe Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice, şi pe Bill Wu, mare pasionat de maşini. Fiindcă unul ştie să conducă, iar celălalt cum să se descurce în sălbăticie, aceştia ajung în tot felul de locuri incredibile unde sunt nevoiţi să înfrunte forţele naturii, alaturi de maşina lor, Ruby – un Wrangler de 10 ani cu modificări minime, la nivelul anvelopelor, suspensiei şi al echipamentului de recovery. Pe parcursul a trei zile, ei folosesc diverse tehnici de supravieţuire şi ponturi mecanice deloc convenţionale, ca să îşi poată continua călătoria. De exemplu, nu şovăie când trebuie să îmbine piese ale maşinii ca să îşi improvizeze arme de vânătoare sau să folosească albuş de ou ca să sigileze o fisură a radiatorului. Fiecare episod se încheie cu o cascadorie specială, la un pas de moarte, prin care cei doi dau dovada de geniu mecanic, măiestrie in condus şi foarte, foarte mult noroc. Seria “2 nebuni pe patru roţi”, a cărei variantă în engleză sună “puţin” diferit (One Car Too Far), poate fi urmărită pe Discovery Channel din septembrie, în fiecare marţi de la ora 22.00.

Previous post

Fiat lansează Panda 4x4 la Paris

Next post

Ford pregăteşte noul EcoSport pentru Europa

No Comment

Leave a reply