Dupa primii kilometri parcursi am observat diferenta de zgomot fata de mdelul vechi, acum zgomotul lor fiind apropiat de cel al AT-urilor, fata de care sunt oricum superioare pe noroi. In conditii de asfalt, macadam, drum forestier KM2 sunt foarte bune si superioare profilului vechi, cel mai probabil din cauza suprafatei de contact mai mare. Acest ultim detaliu ar putea sa influenteze pozitiv si durata de viata a anvelopelor, care oricum era una dintre cele mai bune pt un profil MT, dar asta urmeaza sa aflu mai tarziu. In noroi nu prea am fost multumit, se incarca usor si nu au grip, dar cel mai mare neajuns este alunecarea laterala, capitol la care profilul vechi statea ceva mai bine.
Fiindca e iarna si am reusit sa fac deja citeva drumuri pe zapada, pot sa spun ca gradul de satisfactie este, ca sa zic asa, mediu-slab. Anvelopele de iarna se descurca mai bine si pe zapada batatorita, si pe zapada afanata, dar faptul ca ma pot descurca cu ele fara sa ajung in situatii penibile, este suficient ca sa continui cu ele si iarna. Oricum, avantajul de a folosi aceleasi anvelope in toate conditiile este maxim, chiar daca la anumite capitole sunt surclasate de anvelope dedicate (simexuri/anvelope de iarna). Oricum, pentru conditii extreme am de rezerva un set de Simex-uri
Daca mai aveti de completat sau adaugat ceva, va sunt recunoscator, eu cam de atat am apucat sa imi dau seama din vara si pina acum.