Ai luat ceva morcov la Bucovina dl Suzuker
Pt cei ce nu stiu, la Bucovina 2010 cred...sau 2011 -am memoria incetosata, eu si Suzuker printr-un concurs de imprejurari ne-am rasturnat/tolanit pe o parte cu Toy alba cu mult sphan....
Semanga, mare om mare pisicher ne-a depasit pe un forestier parshiv
In sfirsit ne-a ajutat cum a putut ,numai sa nu fim descalificati- sefu,statuia o meriti...chit ca ti-o fac doar sa te imping de pe piedestal sa te sparg
Am tot fost criticcat pt asta si imi asum si fapta si rezultatul.Eu ,aflat linga masina am evaluat situatia mai bine decit Suzy, proprietar proaspat rasturnat,si cu moralul plus masina proaspat sifonate, cu ochiul incetosat de morcuvul urias de-i intrase in dos.....le-am dat drumul lui suzi si Marelui Sphan Alb la vale ultimii 20-30 m...dupa ce l-am dus alti 30-40 de m din copac in copac asigurat in sufa,printr-o ploaie torentiala de ziceai ca esti sub dus....
Vezi bah Semaca ce faci cind ma ameninti cu penitente la noroc? ma abtin citeva zile si pe urma, nevorbit fiind spun povesti despre ORR,de-ti dau lacrimile,impingeateas de pe piedestal sa te imping
MIT - Toy Nu aluneca la vale sanie....