asea....eu il am si gata, foarte util de altfel....
1. este inox nu pt ca-mi place sa fie lucios ca la strutz

ci pt ca se pune pe portbagaj si nu rugineste,se sterge imediat si nu face mizerie in masina.....este mai ok din inox decit din fier mort, sa curga rugina in papa.....ok?
2. bara de inox la 1,20m x 3 buc,taiat-sudat ascutit la virf,3 suruburi -tot inox,ca erau ieftine- ,electrozi de inox si niste beri,in total 150 lei in cond in care bara de inox a fost aleasa groasa in carne si mica in diametru si platit la kg,de la depozit de inox,nu magazin ca era dublu.....
3. este foarte comoda si tine garantat 100kg,fara sa flexeze un milimetru-sa va vad eu facind asta cu niste araci de lemn, la Vadu...
principiul este acelasi ca si in poza lui busu numai ca prin surubri, la stringere nu ramine capatul mai mare,sau nu ramine ansamblus strins conic....

intelegeti voi ce zic, nu? se poate prinde pe portbagaj,rollbar,bullbar sau oriunde mai usor....sunt 3 bare prinse la capat.
ale mele au si suruburile sudate sa fiu sigur ca nu pierd piulitele la trepidatii....legate intre ele cu o sfora nu fac nici cel mai mic zgomot, pt ca se tensioneaza....

trebuie numai sa le stringi bine si gata treaba, ai uitat ca le ai....
ps 1,20 este ideal,si este latimea de Patrol in portbagaj......prin stringerea -deschiderea picioarelor se coboara-ridica recipientul pus la fiert,deci cu cit mai lungi, cu atit se afuma trepiedul mai putin......
BAFTA!
Mai bine macaragiu, decit bulangiu ........