ce aveti mah?
Copii au schimbat chestii in viata mea,eu zic ca-n bine. Ca m-am schimbat, da, dar nici nu mai am 20 ani, am alte obligatii si necesitati... in sfarsit.
Viteza nu ma deranjeaza.....si tu mergi tot cu 90-100. la fel ar fi mers si Galloperul. Eu daca hotarasc ca merg oriunde fara cort, il dau jos si gata 130-150...
Fu alegerea mea, nu inteleg de ce te sau va deranjeaza.....nu am vrut 3 masini la momentul asta, inca nu exclud masina aia mare, ba chiar mi-o doresc ,doar ca am ales RTT acum.
Ce intelegi tu despre legatul de glie vs nevoile mele vs nevoile tale sau ale lui Adi,amicul nostru nu au legatura cu realitatea mea sau cu nevoile mele .
Nu am cerut parerea la cumparare, nu am cerut nici parerea generala despre RTT.
eu am cerut sa impartasiti doar ce fel de aragaz folositi pt aplicatia camping pt ca nu prea poti face focul peste tot, pt ca oficial nu prea mai ai voie si pe deasupra la foc vs aragaz dureza si necesita efort.
Am intrebat si de locuri misto de campat, lejer si aproape de Bucuresti - de exemplu am o gaura in programul familiei de sambata dimineata pana duminica seara saptamana asta - altfel sunt eu singur acasa cu copii si prefer sa-i scot undeva decat sa ne pierdem timpul acasa...ca singur nu pot iesi , nu ar fi corect pt nimeni....intelegi legatul de glie, asa cum il vedeti voi? nu , nu cred. nici nu are rost s a incerc, am mai spus, dupa ce aveti copii si munciti , probabil ca veti intelege.
Am luat cortul pt ca din mai ,am avut doar 6-7 we libere legate cu vineri sau luni si am fost plecati cam 4-5 din ele. la un cost mediu de 1000 lei/we. am fi plecat si celelalte dar nu am gasit cazare, aliniat astre ,chestii din astea.... doar o mica parte din realitate.
Mai bine macaragiu, decit bulangiu ........