voi incerca mai multe tipuri de instant-uri, mancaruri rapide si voi spune cate ceva despre fiecare
astea sunt primele cumparate, pe fiecare produs e si pretul

am inceput cu o punga de orez simplu, 125 gr punga, pus la fiert in 500ml apa 10 min, toate preparatele le voi face in gamela, sa vad care se lipesc, sa pot estima si cantitatile, in tigaia de teflon e mai usor dar nu asta e scopul

apoi am prajit niste slanina cu carnati

si asta e rezultatul final, cu putina sare si putin piper, cat mai simplu deoarece voi folosi doar ingredientele pe care le voi avea la mine

concluzii:
portie super suficienta pt o persoana, gust ok, timp de preparare 15 min pe aragaz, slanina si carnatii s-au lipit putin de gamela dar nu a fost mare deranj la spalat, boabele de orez nu s-au lipit intre ele ca la un pilaf, putin cam aiurea, voi incerca si varianta sa preajesc slanina cu carnatii, sa pun orezul fara apa si fara punga sa-l prajesc putin apoi sa adaug apa sa fiarba toate, insa nu stiu daca tipul de orez e ok pt felul asta de preparare
PS: farfuria nu e bolul cainelui, e un castron pliabil ce se poate fol si ca farfurie