Da, excelenta idee a lui Suzuker, sa parasim in graba Bucurestiul, sa lasam in urma task-urile trasate de neveste, si sa ne dedicam taramului Luanei. Dupa cum s-a vazut in reportajul colegului Suzuker traseele au fost noi si pline ici, colo, de un noroi monumental, marca Luana. Zona este generoasa cu traseele, in zona tinandu-se in 2009 penultima editie a concursului de 7 zile Buzau.
Pun si eu cateva poze, unele fara a fi strike-back la malitiozitatile prietenului Suzuker, care, cu falsa modestie, si-a evocat reusitele si tot el, cu avant proletar, mi-a subliniat mie gherlele!!!
Aventura incepe inca din parcarea Metro...la unii offroaderi cu vechi state in meserie, nu dau nume...nu le functioneaza la masina diverse lucruri, neesentiale dealtfel, cum ar fi troliul!
Desigur, imediat o voce din public da vina pe loviturile Luanei. Un surub ruginit ( oare cate or mai fi prin maruntaiele acestei masini???) a fost cauza malfunctiei de troliu! Suruburi, saibe avem....inele facem mancati-as!
Desigur ca, fiind ultima masina, Alba a mers mult mai bine pe sleaurile trasate de falnici antemergatori!

- falnicul antemergator!
Unul din primele obstacole, abordat vitejeste de subsemnatul pe stanga, de marius4motion pe dreapta si, de catre Suzuker, viclean copil de casa, care a ales sa mearga pe sleaurile mele, cu oaresce succes, trebuie sa recunosc...