Am plecat din Bucuresti dimineata toti incaltati cu gume de zi cu zi (BFG MT si AT) si am ajuns relativ devreme in zona, unde am incercat un prim traseu inainte de masa de pranz, cu cateva inclinatii laterale dubioase si portiuni de span pentru iubitorii acestui gen.
Partea interesanta s-a consumat in cea de-a doua parte a zilei cind gazdele noastre si-au lasat masina acasa si ne-au insotit avand grija sa ia la ei si o drujba. Simbolistica la greu, dar aveam sa ne dam seama de ea abia mai tarziu.
A plouat marunt si a fost frig, am gasit zapada, noroi si urcari pe bolovani. Am fost eu cu ursu, semaca cu andy si johnson, Fabian cu mandra si o Toyota 90 cu AT-uri si fara troliu.
Au aparut repede primele trolieri adjudecate firesc de Semaca, recuperari ale lui Fabian care ramanea fix acolo unde era cel mai greu de intors dupa el.
Seara s-a lasat repede si traseul s-a transformat din unul dificil dar abordabil, intr-unul de-a dreptul periculos, cu coborari grave si alunecoase si un drum de taf cu pietroaie care controlau "perfid" fiecare punct vulnerabil al masinilor. Am reusit sa coboram toti in siguranta trecand de multe ori intr-un echilibru fragil pe langa copaci si maluri si chiar sa experimentam trolierea la vale de care ursu pomenise la un moment dat cu gura-i spurcata.
La capitolul Damage report, Fabian a scapat de scutul inutil din plastic, eu de un flaps, iar Semaca a reusit performanta de care doar el era capabil - indoirea barei de directie chiar in perimetrul pensiunii

Poze in curand!