Mie-mi displace asta cu extra promovarea . Inteleg businessul si faptul ca banii ies de acolo pt unii dar frate, sa apara numele peste tot ,oricum oricand,mi se pare prea mult. Mai ales daca brandingul este facut pe genunchi si numele este cel putin hilar
In rest, cu iesirile aprob orice iesire care nu merge prin cascada, zona protejata, peste copacei proaspat plantati si tot ce tine de impact minim cu distractie maxima.... Adica daca treci prin padure, nu scrijeli in PLM pe cel mai mare fag ca o iubesti pe ma-ta....
De zburat nu cred ca o iesela poate zbura pe cineva de peun forum ,atata vreme cat promoveaza offroadul nu alte ineptii idioate.
Brandingul Cobbra ,agresiv si omniprezent nu este pe gustul meu,poate prinde la gigei si el sunt aproape sigur ca-si urmareste clientul potential care asta cere,desi omul in sine este ok ,pot spune ca il cunosc si nu este asa cum pare.....doar nevoiea de crestere a businesului,intretinerea familiei si tipul de client din ograda il face sa fie asa...din pacate .
In sfarsit, as pune si eu botul la o ieseala programata din timp, daca as avea cu ce.....
Mai bine macaragiu, decit bulangiu ........