Home»Noutati»Ford F-150 îmbracă o uniformă pentru o cauză caritabilă

Ford F-150 îmbracă o uniformă pentru o cauză caritabilă

0
Shares
Pinterest Google+

Ford F-150, cel mai bine vândut pickup din lume, a sărbătorit ziua țării sale de baștină cu o ediție specială.

Americanii i-au spus F-150 F22 Raptor și au construit un singur exemplar, care va fi vândut în scopuri caritabile. Nu este prima ediție specială a unui model de la Ovalul Albastru care este creată special pentru asemenea gesturi. De obicei, asociația EEA, dedicată avioanelor experiementale, alegea un Mustang pentru personalizare, dar 2017 a marcat o excepție.

Oamenii de design de la Ford au luat modelul avionului de luptă F22 Raptor pentru această ediție specială, iar influențele sunt vizibile și când cele două creații nu sunt apropiate. Motorizarea V6 EcoBoost de 3.5 litri a primit câteva modificări pentru a ajunge la 545 CP, cu 95 în plus față de varianta standard.

Echipa Ford Performance a echipat modelul și cu o nouă suspensie, un sistem de frânare mai performant, jante noi și o bară de lumini montată pe plafon. Interiorul are un sistem audio unicat și câteva ornamente suplimentare față de modelul standard.

Nu poți cumpăra unul la fel, iar specialiștii în licitații estimează că va trece de 150 de mii de dolari. E și normal, pentru că o varianta obișnuită a lui F-150 pleacă de la 49.500 de dolari și vârful gamei costă aproape 73.000 de dolari.

Previous post

Lexus vrea să facă un SUV mic și unul cu 7 locuri

Next post

BMW X2 a fost deconspirat: iată primele imagini neoficiale

No Comment

Leave a reply