Home»Noutati»Auto»Ford a pregătit noul Bronco pentru 2021

Ford a pregătit noul Bronco pentru 2021

0
Shares
Pinterest Google+

Ford a readus de curând la viață modelul său legendar, Bronco. Noua versiune promite capabilități off-road de nivel înalt și conservă o bună parte din elementele stilistice ale primei generații. O altă noutate este existența unei caroserii în patru uși, configurație care a lipsit bătrânului Bronco și care ar fi mulțumit mai mulți clienți la acea vreme.

Pentru că se vrea un offroader serios, Bronco 2 va veni echipat cu anvelope de teren cu diametrul de 35 inch, o cutie manuală cu șapte trepte (opțional una automată cu 10 trepte) și câteva caracteristici de top în clasa sa, precum garda la sol de 30 cm, cursa suspensiei, adâncimea de vad prin care poate să treacă și un raport final de demultiplicare de 94,75:1

Sunt disponibile două sisteme de tracțiune part-time, una comandată electromecanic și alta electronic. Punțile sunt oferite de Dana, dar doar cea spate este rigidă (Dana 44). Ambele punți sunt echipate cu diferențiale blocabile, comandate electronic.

Motorizările anunțate sunt două unități EcoBoost, un V6 de 2.7 litri cu 310 CP și unul de 2.3 litri, cu 270 CP cu care putem spera că vom vedea noul Bronco și în Europa.

O mulțime de configurații și accesorii sunt diponibile pentru noul model, pentru ca personalizarea mașinii să fie foarte facilă. Prețul de bază pentru noul Bronco este de 29,995 dolari, iar lista de rezervări a fost deja deschisă.

Previous post

Made în Craiova. Test cu Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid

Next post

Mai SUV ca niciodată. Test cu noul Mercedes-Benz GLA

No Comment

Leave a reply