Home»Noutati»Auto»Fiat Ducato 4×4 Expedition – Campervan-ul de off-road

Fiat Ducato 4×4 Expedition – Campervan-ul de off-road

0
Shares
Pinterest Google+

Fiat Professional, divizia intalienilor care se ocupă de dezvoltarea vehiculelor utilitare, a pregătit un camper van dedicat celor care iubesc ieșirile în off-road. Chiar dacă pare un pleonasm, vă informăm de pe acum că lucrurile nu stau chiar așa.

Modelul gândit de Fiat Professional are la bază un Ducato 4×4 care a primit și acronimul Expedition. Pe scurt, un camper van pentru toată familia iubitoare de ieșiri în off-road.

Astfel, vei avea ocazia să mergi pe drumuri de macadam sau poate și pe cele forestiere împreună cu cei dragi. Pentru ca tu să ajungi la destinație, italienii au înălțat suspensia, au montat anvelope de off-road și au pregătit și o serie de protecții noi. În plus, Fiat Professional oferă și un troliu, pentru situațiile mai dificle.

Plafonul lui Ducato 4×4 Expedition poate fi folosit pe post de spațiu de depozitare, în timp ce tot habitaclul rămâne pentru a fi utilizat la maximum. Aici, pasagerii se bucură de scaune îmbrăcate în piele, de măsuțe pliabile, de două televizoare și chiar și de o bucătărie. Patul poate găzdui două persoane fără prea mari probleme.

Sub capota lui Fiat Ducato 4×4 Expedition, găsim motorul Multijet II de 2,3 litri capabil să ofere 150 CP.

Previous post

SsangYong Tivoli primește motorul 1.6 diesel

Next post

DS 4 Crossback - Primele imagini cu crossoverul premium al francezilor

1 Comment

  1. […] Te-ar putea interesa și: Fiat Ducato 4×4 Expedition – Campervan-ul de off-road […]

Leave a reply