Home»Aventura»Ești șofer de camion? Mercedes-Benz Truck Trophy este competiția destinată ție

Ești șofer de camion? Mercedes-Benz Truck Trophy este competiția destinată ție

0
Shares
Pinterest Google+

Mercedes-Benz România organizează prima ediție a competiției Truck Trophy, desfășurată în acest an în șase țări din Europa. După cum ai intuit, conpetiția se adresează șoferilor de camioane și promite evenimente interesante de condus on și off-road, și nu numai.

Concursul va avea loc în perioada 27 – 28 august, în județul Brașov, iar dintre cele câteva sute de înscriși, doar zece participanți se vor confrunta pentru cele două locuri din finala Mercedes-Benz Truck Trophy.

Truck Trophy este o competiție organizată de Daimler AG, la nivel internațional, prin platforma online RoadStars. Prima ediție a acestui concurs a avut loc în 2015, iar finala disputată de cei 12 concurenți internaționali a avut loc în România.

Mercedes-Benz Truck Trophy (2)

Anul acesta, șase țări europene participă la competiția Truck Trophy (Germania, Polonia, Belgia, România, Elveția și Olanda), deschisă tuturor șoferilor cu permis de conducere pentru camioane. În fiecare țară, reprezentanțele Mercedes-Benz organizează o faza națională a competiției, ce implică îndeplinirea unor serii de probe, aceleași pentru toate țările în care se desfășoară competiția. În urma calificărilor la nivel național, vor fi desemnați doi câștigători din fiecare țară, care vor participa în marea finală Truck Trophy.

Previous post

Lada scapă de liniile sovietice cu conceptul xCode

Next post

Un Porsche 597 Jagdwagen 4x4 este scos la licitație pentru o sumă consistentă

No Comment

Leave a reply