Home»Noutati»Duster Pick-up va fi vândut în rețeaua Dacia

Duster Pick-up va fi vândut în rețeaua Dacia

1
Shares
Pinterest Google+

Dacia Duster Pick-up va fi lansat de producătorul din Mioveni în acest an. Vestea vine chiar de la directorul general al Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra.

Deși carosierul Romturingia a dezvoltat deja o versiune pick-up a noului Duster, cei de la Dacia au decis să colaboreze cu firma din Curtea de Argeș și să solicite aportul specialiștilor de la Centrul Renault Technologie Roumanie din Titu și al departamentului de marketing al producătorului argeșean pentru o versiune proprie a lui Duster Pick-up.

În urma unui interviu realizat de 0-100.ro cu Hakim Boutehra, am aflat că Duster Pick-up va fi lansat în cursul acestui an în rețeaua Dacia, dar încă nu avem informații dacă va fi vorba despre un pick-up cabină simplă sau unul cu cabină dublă. Știm cu siguranță că va fi un model utilitar, gândit cel mai probabil pentru a fi cel mai accesibil pick-up nou de pe piaț, special pentru cei care au nevoie de un asemenea vehicul și de o gardă la sol mai generoasă, alături de abilități off-road. Mai mult decât atât, oficialul Renault Commercial Roumanie a specificat că viitorul Duster Pick-up nu va fi precum Duster Oroch.

Totodată, gama Dacia va primi mai multe ediții speciale în cursul acestui an, iar acestea vor fi disponibile și pentru Duster. Rămâne de văzut care vor fi acestea și ce dotări vor oferi în plus, respectiv ce nuanțe, materiale și echipări vor fi dezvoltate pentru ele.

Până atunci, trebuie să avem răbdare pentru finalizarea procesului de omologare a lui Duster Pick-up. De îndată ce vor fi disponibile informații suplimentare, le vom prezenta aici și vom programa și acest model pentru un test marca 4×4 Adventure.

Veștile despre noile versiuni ale modelelor existente din gama Dacia vin după un an 2018 excelent în materie de vânzări. În România, Dacia a vândut anul trecut 36.873 de mașini noi, o creștere de 23 de procente față de 2017 în contextul în care nu mai există nicio taxă de mediu, ceea ce a sfidat estimările anterioare făcute de susținătorii taxei.

Previous post

Dacia recheamă în service 332 de mașini în România

Next post

Mercedes-Benz ML Pick-up: O conversie excentrică

No Comment

Leave a reply