Home»Off-road»Evenimente offroad»Duster pe podium şi la Cupa GTC. Locul I la clasa Standard.

Duster pe podium şi la Cupa GTC. Locul I la clasa Standard.

0
Shares
Pinterest Google+

La scurt timp după ce a câştigat cea mai bună poziţie la Muscel Adventure Trophy, Echipajul Duster 4×4 Everyone a reuşit aceeaşi performanţă şi la Cupa GTC, ce a avut loc la Sărata Moneteoru, Buzău. Avându-i la bord pe Gheorghe Catrina, pilot, şi Adrian Mihai Petcu, copilot, Duster a reuşit o figură frumoasă la clasa Standard, impunându-se în faţa altor nouă echipe şi câştigând primul loc.

În primele zile Duster a parcurs mai mult de 200 km de traseu variat, iar în proba de trial a reuşit cel mai bun timp, de 2 minute şi 14 secunde.

„A fost o cursă nebună, unde singurele lucruri pe care le-am văzut au fost intersecţii, terratrip, roadbook. Concentrarea a fost maximă şi totul a fost la limită. George s-a descurcat excelent, atât în zonele de viteză cât şi pe zonele tehnice, iar asta s-a vazut cel mai bine în trial şi în speciala de sâmbătă, unde a avut cei mai buni timpi. Odată cu această victorie, Duster a confirmat că face faţă condiţiilor grele din offroad, în competiţiile de acest gen. De fiecare dată suntem puşi în situaţii noi, iar Duster reuşeşte să se descurce şi să ne impresioneze atât pe noi cât şi pe ceilalţi concurenţi şi spectatori, de fiecare dată prin fiabilitate şi capacităţile de offroad”, a declarat Mihai Adrian Petcu, copilot.

Palmaresul acestui an pentru „Duster 4×4 Everyone” arăta până la Cupa GTC astfel:
– Iulie, Curtea de Argeş, Campionatul Naţional de Offroad: Locul III pentru echipajul format din Stelian Gănţoi, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot
– Octombrie, Câmpulung Muscel, Campionatul Naţional de Offroad: Locul I pentru echipajul format din Eugen Tătăroiu, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot

Previous post

Am fost la CUPA GTC 2012. Impresii din postura de concurent.

Next post

Suzuki părăseşte piaţa auto americană

No Comment

Leave a reply